BLOG


WANDEL- EN ANDERE

VERHALEN

In de 20 jaar dat we reeds gaan stappen op de Canarische eilanden hebben we al heel wat meegemaakt en gezien. Van prachtige vergezichten in het Nationaal park van El Teide tot diepe ravijnen in La Gomera en nog steeds hete lavarotsen op La Palma.

Op onze blog proberen wij vanaf 2018 af en toe een verhaal te posten, een ervaring of wat tips mee te geven of gewoon een weetje over de omgeving of de natuur op de Canarische eilanden Tenerife, La Gomera, La Palma & El Hierro mee te geven aan de bezoeker van deze website.

Dec 2019

CASCADA DE LOMO MORÍN

Op zoek naar de verborgen waterval

Watervallen en Tenerife, niet meteen een gegeven die je met elkaar zou associëren, want water is er eerder schaars. Bovendien wordt er zoveel mogelijk water opgespaard in allerlei bekkens, groot en klein. Dit water komt meestal van hoger gelegen gebieden via aangelegde kanaaltjes en wordt vaak voor landbouw gebruikt.

Feb 2019

ROND TENERIFE TE VOET

Rond Tenerife Te Voet

Sedert 1998 vertoeven we vaak op de Canarische eilanden, vooral om er te gaan wandelen. Tenerife is daarbij ons favoriete eiland geworden omdat we er sedert 2017 een eigen stekje hebben.

Bekijk de kaart met reeds afgelegde afstand hier

VOLG ONS OP FACEBOOK